Privacy Policy

PERSONVERNERKLÆRING

Hvem vi er

KLARE SØL er et datterside av VISMÆ (orgnr: 917084033), og denne personvernerklæringen gjelder for VISMÆ Hallgeir Fiddan sine forskjellige internettsider og omfatter registrering, markedsføring samt bestilling og kjøp av produkter og tjenester.   

Vi kan nås på post@vismae.no

eller på kontoradressen:
Konsmogarden 2
4525 Konsmo

Vår nettstedsadresse er: https://www.vismae.no

Hvilke nettsider administerer vi:

www.klaresol.no
www.klaresol
www.vismae.no
www.vismae.com
www.hardfoer.no
www.hardfoer.com
www.hardfor.no
www.hardfor.com
www.hardfør.no
 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Av besøkende samler vi ikke inn informasjon utenom via våre kontaktskjema. Der ser den besøkende selv hva han oppgir. Det skal aldri være nødvendig for brukeren og legge igjen mer enn e-postadresse, telefonnummer og navn. Ingen mer sensitiv personopplysninger vil være aktuelle for innsamling.

Vi samler inn informasjon for å bedre kjenne kundene våre, og for å kunne tilby dere tjenester og produkter dere selv viser interesse for. Det kan også bli sendt ut enkelte generelle nyhetsbrev med aktuelle tilbud.

All informasjon som samles inn blir lagret i excelskjema lagret lokalt på datamaskinen, eller via en av skytjenestene. Kun statistikk og generelle funn vil bli lagret andre steder, og ingenting som kan true personvernet.

Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og, om relevant, for å kunne levere bøker og andre produkter. 

Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg. 

Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved samtykke og ved registrering av e-postadresse godtar du målrettet annonsering. Din persondata kan også benyttes til å finne kunder som ligner deg gjennom automatiske vurderinger.

Din e-post, ditt mobilnummer eller lignende kontaktinformasjon kan benyttes til å sende deg tilbud eller annen målrettet kommunikasjon. Du endrer ditt samtykke ved å sende oss en e-post.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Vi benytter oss av Google forms for våre skjema. Personopplysninger vi samler inn her brukes kun av VISMÆ, og deles ikke med andre. Hvordan Google Forms behandler personvern kan du lese mer om her.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Ingen analyseverktøy er foreløpig i gangsatt, men det vil komme informasjon om dette her når Google analytics og Facebook pixels er innstallert. (ikke pr 03.07.2019).

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler dine opplysninger med følgende skytjenester:
Jottacloud, Dropbox og Office 365, WPForms, WooCommerce

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Ved spørsmål vedrørende ditt personvern kontakt oss på post@vismae.no 

Tilleggsinformasjon

Særlig om markedsføring i e-post og SMS
 
Ved registrering av e-postadresse og/eller mobiltelefonnummer samtykker du samtidig til at vi kan sende deg relevant markedsføring og tilbud. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i epostene eller ved å kontakte kunderservice (hyperlink).
 


Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi samler ikke inn personopplysninger utover e-postadresse og navn, og dette er sikret bak passordbeskyttede tjenester som den stasjonære pc’en, Jottacloud, Google forms og Microsofts Office 365. 

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi går gjennom våre rutiner hver gang nye utvidelser legges til nettsidene. Dersom vi oppdager lekkasjer vil vi umiddelbart forsøke og rydde opp i det. Vi anbefaler også at det rapporteres til oss dersom du finner feil i våre rutiner på dette.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Rull til toppen